Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Reply Topic: ЖК «Празький квартал-2»

Name
Subject
Boardcode
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
Message
Enlarge /  Shrink
Enter code here

Topic History of: ЖК «Празький квартал-2»

Max. showing the last 6 posts - (Last post first)
6 years 10 months ago #1050

Анонимный

's Avatar

Йти до "Аделаджі" Рустама Фатуллапєва і вимагати повернути гроші - або співати "Скінія, Скінія"
6 years 10 months ago #1049

Анонимный

's Avatar

Слышал,что СБУ заинтересовалось поджигателями ,застройщиками и судьями,участвующими в этом строительстве. Так ли это и что теперь делать людям,купившим квартиры в ЖК «Празький квартал-2»?
6 years 10 months ago #1048

Анонимный

's Avatar

Да, таки є справедливість, відсторонили суддю на якому клейма ніде ставити, маємо надію, що ситуація в судах вийде на інший рівень.
6 years 10 months ago #1045

Djadjuk

Djadjuk's Avatar

СУДДЮ, ЯКИЙ ВИНІС УХВАЛУ НА КОРИСТЬ ЗАБУДОВНИКА «ПРАЗЬКОГО КВАРТАЛУ-2» – ВІДСТОРОНЕНО ВІД ПОСАДИ

Скільки ниточці не витись – а кінець все одно пізно чи рано наступить.
Ми вже писали раніше про відверто незаконну ухвалу судді Київського окружного адміністративного суду А. Балаклицького, яку він виніс на користь забудовника, буквально за лічені дні до припинення своїх повноважень, знаючи, що його суддівській кар’єрі приходить кінець (то чому не заробити собі невеличке «вихідне пособіє»).
Як свідчить офіційний сайт Вищої ради правосуддя України, 26 квітня цього року у Вищої ради правосуддя на кінець то урвався терпець і вона відсторонила від посади одіозного суддю-безпрєдєльщика» А. Балаклицького, який є буквально легендарною особистістю і як говорять в судових колах - за хабарі був готовий відмінити хоч Декларацію про незалежність України. www.vru.gov.ua/add_text/157
Наразі, у справі за позовом забудовника Кукси К. М. до Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області про відновлення декларацій і скасування приписів на зупинення будівництва призначено іншого суддю – С. Лапія і ми надіємось на скорий розгляд справи і скасування незаконної ухвали судді-корупціонера А. Балаклицького.
Принагідно, ще раз роз’яснюємо потенційним інвесторам ЖК «Празький квартал-2», що навіть суддя Балаклицький не скасовував накази ДАБІ про скасування декларацій і приписи (тому що справа ще не розглядалась по суті), він своєю ухвалою про забезпечення позову лише тимчасово призупинив їх дію, до завершення розгляду справи по суті. reyestr.court.gov.ua/Review/65903535
Тепер, коли одіозного суддю відсторонено, ми надіємось на скорий розгляд і впевнені, що незаконна ухвала Балаклицького буде скасовано і дія наказів ДАБІ про скасування декларацій на будівництво і приписів про зупинення будівництва і знесення об’єкта незавершеного будівництва ЖК «Празький квартал-2» негайно відновиться.
Тому, ще раз звертаємо увагу потенційних інвесторів на те, що інвестувати чи не інвестувати – це виключно ваша справа, проте, у разі, якщо ваші гроші пропадуть, то щоб ви потім не бігали і не кляли ініціативну групу, що виступає проти даного незаконного будівництва, бо гроші пропадуть виключно через вашу самовпевненість і нерозсудливість.
6 years 10 months ago #1043

Анонимный

's Avatar

Хотів би ще раз звернутись до потенційних інвесторів ЖК «Празький квартал-2»
Забудовник декілька днів тому відновив будівництво цього ЖК - хоча, як не дивно - тихенько мовчить про це на всіх форумах.
Ще раз нагадаю, Накащзи ДАБІ "Про скасування декларацій" і приписи про зупинення робіт і приведення земельної ділянки в попередній стан (тобто знесення будинків) - є ЧИННІ і не скасовані, ухвалою суду лише тимчасово призупинено їх дію - до вирішення справи судом по суті.
Яким буде рішення суду ніхто не знає - і у разі, якщо спарву виграє ДАБІ і забудовнику Куксі відмовлять у позові (а ми в цьому впевнені), то дія всіх наказів і приписів тут же відновиться і будинки, якщо і не будуть знесені (хотя і такий варіант можливий), то принаймні вони ніколи не будуть введені в експлуатацію.
А відповідно інвестори ніколи не отримають документи на право власності а будинки не будуть підключені до каналізації і інших комунікацій.
Тому, ще раз попереджаємо всіх потенційних інвесторів - всі ті, хто зараз вкладе гроші в "Празький квартал-2" - роблять це виключно на свій страх і ризик і без жодних гарантій.
І у випадку, якщо ваші гроші пропадуть у цій незаконній забудові - вся вина лягає виключно на вашу нерозсудливість і безвідповідальність
6 years 10 months ago #1040

Анонимный

's Avatar

Djadjuk wrote:
Там ще є величезна проблема каналізація!
И газа на всех не хватит.И школ с садиками,а дорога на Киев=пару часов в пробке перед работой.
Time to create page: 0.348 seconds
Joomla 1.6 Template