Друк
PDF
09
вересня
2015

Ми виграли апеляцію по Біличанському лісу!,

ТАКИ ЩЕ НЕ ВСЕ ВТРАЧЕНО В ЦІЙ КРАЇНІ!!!
Сьогодні ми виграли апеляцію по Біличанському лісу, яка підтвердила, що 147 гектарів території колишнього військового містечка 136 в самому серці Біличанського лісу, у нас, киян, у Української держави були відчужені незаконно в інтересах олігархів Хмельницького і Ніконова (а якщо говорити прямо - вкрадені) і що вони підлягають поверненню.


Величезна вдяка всім тим, хто разом зі мною боровся за цю перемогу - мешканцям містечка, які живучи без водопостачання і електрики (які їм відрізав фашист Хмельницький) не втратили дух і віру у перемогу, моїм колегам юристам Олегу Якименку і Олександру Кучерявому і окрема подяка, народному депутату Юрію Левченку і всій фракції ВО "Свобода" в Київраді які весь цей час нас підтримували в якості "важкої артилерії" та нашому другу Володимир Тищенко , який був незмінним "вдохновітєлєм" нашої боротьби.
Також щиро дякуємо чесним журналістам та небайдужим киянам, які надали вагомий резонанс цій справі (що не дало задіяти в суді корупційні чинники).
Рішення апеляційного суду набуває чинності в момент проголошення, тобто - воно - ВЖЕ ЧИННЕ!
Звичайно "нещасні" олігархи Хмельницький і перший зам Кличка Ніконов ще, скоріш за все, подадуть касацію, але якщо громадськість не відступить - і її ми виграємо.
Це неймовірне свято моєї душі і серця!!!!!!

Автор: Олександр Дядюк

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian