Друк
PDF
12
серпня
2016

Прокурори, досить спати - Київ докрадають!

alt

По підробних документах привласнено понад один гектар землі по вул.. Глибочицька, 73-77 та інші об’єкти комунальної власності. Чиновники Київради і КМДА всіляко покривають аферу, тому що за нею стоїть «смотрящий» за Києвом, колишній депутат-регіонал В. Столар. Прокуратура міста не просто нічого не робить, а навіть «представляє інтереси» шахраїв у судах.
В знак протесту проти розкрадання міської землі та злочинної бездіяльності київських прокурорів ГО «Кияни об’єднуємось» та ряд інших громадськихі організаці м. Києва 15 серпня 2016 року об 11:00 проведуть лежачий пікет на вході в будівлю прокуратури міста Києва, за адресою: вул.. Предславинська, 45/9 під девізом – «лежача прокуратура народу не потрібна»!

Ми вимагаємо від прокуратури подати позов про повернення місту вкраденої у нас киян землі та об’єктів комунальної нерухомості та порушити кримінальне провадження проти чиновників КМДА і Київради, які своєю злочинною бездіяльністю покривають аферу.
Контактна інформація 067-2348280


http://
vladimirbondar.kiev.ua/index.php/ru/homepage/83-news/313-banda-visokoposadovikh-chinovnikiv-organizuvala-skhemu-rozkradannya-kijivskoji-zemli-i-nerukhomosti
Подія в Facebook: https://www.facebook.com/events/532880823562998/

Автор: Олександр Дядюк

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian