Друк
PDF
21
листопада
2013

Суд близький до ухвалення справедливого рішення

alt

Вчора біля стін Окружного Адміністративного Суду протестували жителі військового містечка смт. Коцюбинське, яких аферисти-забудовники за допомогою продажних чиновників намагаються зробити бомжами. Завдяки підтримці журналістів та громадських організацій, суд став на бік потерпілих і близький до ухвалення справедливого рішення!

"Ми сьогодні дали в суді серйозний бій представнику власника землі, що отримав ділянку ринковою вартістю понад мільярд нахаляву та корумпованого Міністерства оборони і Київської влади, що були на його стороні"- повідомив голова громадської організації "Кияни об'єднуємось" Олександр Дядюк. "Ні відповідачі, ні ТОВ "Біонік Ленд" так і не змогли довести - яким чином вони умудрились розпорядитись ділянкою  за межами Києва. Тому, є серйозна надія виграти цю справу і захистити людей, яких перетворюють у бомжів".

Наступне (і скоріш за все останнє) засідання призначене на цю пятницю на 9-30 ранку. Присутність преси і резонанс - єдина наша запорука і гарантія від корупційних чинників впливу на суд.

alt

Автор: Владимир Бондарь

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian