Друк
PDF
14
січня
2010

Будівля КМДА пішла з молотка

 

Сьогодні 14.01.2010 р. біля 11 години ранку у приміщенні книгарні «Сяйво» на жартівному аукціоні  під головуванням одного з братів Капранових, була продана будівля КМДА, що розташована на вулиці Хрещатик, 36. Аукціон проходив у приміщенні книгарні, у торгах взяли участь близько 10 учасників, у тому числі і представники ГО «Кияни об’єднуємось» Володимир Бондарь та Ваш покірний слуга.

 

Аукціон почався зі стартової ціни у 200 грн, а переміг Ярослав Биструшкін який запропонував суму у 2 тисячі 800 гривень. В свою чергу, після закінчення аукціону, керівництво книгарні вручило переможцю торгів символічний акт про те, що будівля київської адміністрації віднині належить йому. У своєму виступі  Биструшкін, як переможець аукціону запропонував переселити у будівлю КМДА усі заклади культури, які постраждали від дій столичної влади - виселені книгарні, бібліотеки, спілки тощо.

 

Отримані на аукціоні кошти організатори планують витратити на придбання книг для міських бібліотек. Як відомо, колектив книгарні "Сяйва" неодноразово заявляв, що приміщення книгарні було приватизовано не законно за допомогою підроблених документів. Незаконність приватизації також підтвердили МВС та прокуратура столиці.

 

Автор: Максим Маньковский

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian