Друк
PDF
08
вересня
2010

КМДА подала до суду на ГО "Кияни об'єднуємось"

КМДА подала до суду на ГО "Кияни об'єднуємось"

З 1 вересня по вулиці Шалет, 6, у Дніпровському районі столиці проходить протест та безстрокова акція місцевих мешканців спільно з ГО «Самоврядна громада», «Кияни об’єднуємось» та ГО «Фронт змін» з приводу забудови єдиного шкільного стадіону, яким користуються учні прилеглих шкіл №183, 204, та гімназії « Домінанта».

 

Дана забудова претендує на звання самого безглуздого будівництва у Києві, так як не дивлячись на те, що у половині районів міста немає жодного


В результаті в одному місці будуть стояти два катки поряд (один з яких буде зайвий), а в інших районах Києва як не було жодного катка так і не буде і діти будуть по півтори-дві години добиратись в інші райони на каток.

Тобто - це безглуздо будівництво є викидання на вітер не одного десятка мільйонів бюджетних коштів і його єдиною метою та причиною неймовірногопоспіху - є чим найшвидший "розпіл відкатів". Доказом чого є те, що у забудовника по цей час немає жодних документів набудівництво і не проведено громадські слухання.

Протести ж з боку місцевих мешканців влада вирішила заборонити задопомогою самих непродажних у світі українських судів.Позов, поданий 6 вересня 7 уже був розглянутий без повідомлення всіхвідповідачів (Фронт змін не був повідомлений). В процесі суду, який тривавз 16-30 до 22-05 вечора 7 вересня суддя Федорчук кілька раз робив перерви для фальсифікації матеріалів справи, так як в судовому процесі буловиявлено, що позов подано представником без належної довіреності і такийпозов взагалі не міг бути прийнятий до розгляду.

Цікаво - але в позові навіть відсутні позовні вимоги (написали"заборонити", але забули дописати ЩО ЗАБОРОНИТИ?). І що ви думаєте? - позов був розглянутий ів задоволений! Будь який юрист який побачить цей шедевр позовної творчості і прийнятерішення залишиться не просто враженим, а шокованим від того як тепернизько опускається українське судочинство обслуговуючи владу.

критого катка, крижинку з Республіканського вирішили переносити туди, де поряд, на вулиці Жмаченка, за кілька сот метрів стоїть інший каток.

Автор: Олександр Дядюк

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian